Hoofdmenu


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!

Onze sponsors:

pantarhei

Welkom op de website van Schaakklub Souburg!

 

Jens de Visser heeft de 37e editie van het Jean de Decker toernooi op zijn naam geschreven. Op deze spannende zaterdag beleef hij Brandon Haasbroek (2e) en Giovanni Koolhoven (3e) een punt voor. De beslissing van het toernooi viel in de 5e ronde toen Jens met de zwarte stukken tegen Giovanni moest. Beide spelers hadden de overige kanshebbers al gehad en de schade was voor beide spelers slechts een half punt (remises tegen Brandon) . Een penning op de dame bezorgde Jens in het treffen met Giovanni de overwinning en Giovanni de teleurstelling. Na vrijwel altijd de nummer 4 te zijn geweest won Jens één van de belangrijkste Souburgse toernooien. Zijn naam zal voor altijd op de in 1984 moderen wisselbeker gegrafeerd staan.

jens

Arkan Mustafov won de beker voor de beste speler van de B-groep. 

Damian, Cas en Jeremy moesten via een barrage de plaatsen 2 t/m 4 verdelen. Jeremy was hierin oppermachtig en werd zodoende 2e van de B-groep-spelers. Damian werd uiteindelijk 3e en Cas eindigde net buiten het podium.

Na het toernooi werden de behaalde diploma's en de prijzen van de jeugdcompetitie uitgerijkt.

Nu gaan we heerlijk geneiten van de zomervakantie en blijft het seizoen 2122 hopelijk zonder teveel corrona maatregelen.

groep

 

De eindstand

 

 

Volledige nieuwsartikelen: