Hoofdmenu


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!

Onze sponsors:

pantarhei

In memoriam: Leen Schipper ( 1959 – 2014 )

 

In de nacht van maandag 8 september op dinsdag 9 september is ons dierbare lid Leen Schipper overleden. Ondanks het feit dat Leen al enige tijd ernstig ziek was, bezocht hij zo lang het nog kon de schaakklub. 
 

Na enkele jaren lid te zijn geweest bij onder andere Schaakvereniging Vlissingen kwam hij in 1995 als hoofdlid bij Schaakklub Souburg spelen. Hij heeft voor verschillende teams de Souburgse eer hooggehouden, maar was ook achter de schermen actief als vrijwilliger. 
 

Naast dat hij jaren als algemeen lid in het bestuur heeft gezeten, nam hij ook enige tijd plaats in de gebouwcommissie. Leen deed achter de schermen veel werk voor het clubgebouw, meestal buiten het zicht van de meeste mensen. Als er iets was met het gebouw werd Leen vaak als eerste gebeld.
 

Verder was Leen de laatste jaren hoofdsponsor en nam de prijsuitreiking en het inpakken van het snoepgoed, samen met zijn geliefde Rina, voor zijn rekening bij het Pepernotentoernooi. Ook verzorgde hij, dankzij zijn werk als kaasboer, de hapjes bij het Thema- en Oliebollentoernooi.
 

In Leen verliezen we niet alleen een gewaardeerd lid, maar ook een geweldig mens die altijd garant stond voor een gezellige en lange schaakdag.


Leen Schipper ( 1959 - 2014 )

 

Afdrukken Download
  • Geen reacties gevonden
Voeg opmerking toe

Volledige nieuwsartikelen: