Hoofdmenu


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!

Onze sponsors:

pantarhei

Bert steviger op de derde plaats

Bert Henderikse staat door zijn overwinning op Willem Brouwer wat steviger op de derde plaats. Wel moet hij de gehele Souburgse top nog ontvangen, waarmee Roel Schroevers wellicht nog zijn podiumplaats kan afpakken.

Bert speelde zoals gezegd tegen Willem. Vanuit een rustig begin kreeg Bert de overhand met zijn taktische spel en Willem had hier wat moeite mee. Bert veroverde een stuk en daarmee was de buit binnen.

Ronald Steijn was de enige witspeler die de volle buit haalde. Na een lange zit wist hij het punt van Carl Schoor te ontfutselen.

Alex Jonkheer had een onorthodoxe partij tegen Hans Groffen. In de opening ging het eigenlijk al mis. Alex gaf een pion weg. Hij maakte het Hans nog wel wat lastig, maar die bleef eigenlijk vrij eenvoudig op de been.

De ontmoeting tussen Xander Joosse en Frans Baljeu eindigde onbeslist.

Vincent Tiggelman moest zijn meerdere erkennen in Kees Polderman en Jan Engelen zijn stukoffer tegen Johanna Brouwer sloeg niet door.

Lidia Harmsen heeft haar eerste zege binnen. Joas Fontijn was haar slachtoffer. Eerst miste ze nog mat in één, waarna Joas een tweede dame haalde. Daarna werd Joas dus met die extra dame alsnog mat gezet.

 

Competitie 2018/2019 ronde 26

Afdrukken Download
  • Geen reacties gevonden
Voeg opmerking toe

Volledige nieuwsartikelen:

Baljeu