Hoofdmenu


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!

Onze sponsors:

pantarhei

Jeugdverslagen

Morgen gaat het jeugdseizoen 2019-2020 van start. Maar door drukke werkzaamheden en vele hittegolven heeft u nog  enkele verslagen van de jeugd tegoed.

Bowlingschaak Goes

29 juni speelden Giovanni, Jens, Luuk en Joey mee met het toernooi. Omdat er gelijktijdig het NK voor FGH werd gehouden misten er wel wat (Souburgse) deelnemers.

In de AB-groep kon Joey geen potten breken en ging met nul punten naar huis.

Giovanni (DEFGH-groep) was in vorm, in de eerste ronde ging het met de winst voor het grijpen mis tegen Jefta van Steijn., maar daarna volgden en 7 overwinningen. Hiermee was de winst in de E-groep al een feit. Zonder de “druk” ging de laatste ronde met veel materieel voorsprong tegen Niels van Sieghem alsnog  verloren. Jens de Visser wed met 5 uit 9 gedeeld 6e. Luuk Mulder werd met 6 punten 9

De eindstanden

 

gio Goes 2019

Jeugdcompetitie ’s

Met overmacht heeft Vincent Tiggelman de jeugdtitel gegrepen. Hij verloor alleen in de 1e ronde tegen zus Laura (die besloot om bij de senioren te gaan schaken). Daarna volgden er alleen maar overwinningen. De strijd om de 2e plaats was het heel seizoen spannend. 6 spelers kwamen hiervoor in aanmerking. Uiteindelijk was het Brandon haasbroek die de tweede plaats opeiste en Jens de Visser werd derde.

In de B-groep Greep Déjan van de Ven de titel. Berk Mustafov werd 2e . Op de derde plaats eindigde Danijela van der lijcke.

 

Jean de Decker toernooi

Natuurlijk sloten we het schaakseizoen af met het Jean de Decker toenrooi. Helaas maar 11 deelnemers, maar dat maakte het niet minder spannend. Met 7 uit 7 wist Vincent Tiggelman het toernooi op zijn naam te schrijven. Tegen Mert Mustafov in de laatste ronde, moest hij wel even heel nauwkeurig blijven om de vrijpionnen van Mert geen kans te geven.

Brandon Haasbroek werd met 6 uit 7 tweede voor Giovanni Koolhoven, die eerder onnodig van Brandon verloor. Als je na de opening twee gezonde pionnen voorstaat moet je de partij tot winst brengen. Dit verzuimde Giovanni, waardoor hij niet 2e maar 3e werd.

vincent brandon JDD 2019   JDD

Vincent wint zijn partij tegen Brandon

 

Eindstand Jean de Decker toernooi 2019

 

Afdrukken Download
  • Geen reacties gevonden
Voeg opmerking toe

Volledige nieuwsartikelen:

Baljeu