Hoofdmenu


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!

Onze sponsors:

pantarhei

Luna Morote wint het pepernotentoernooi.

Zaterdag 8 december was het weer tijd voor ons jaarlijkse Pepernotentoernooi. Doordat de KNSB een jeugdteam wedstrijd op 1 december had gepland, waren wij genoodzaakt de pepernoten een weekje langer in ons bezit te houden en zodoende stond er een heuse kerstboom op ons sinterklaastoernooi.

56 kinderen waren op ons toernooi afgekomen, maar we waren genoodzaakt om wat groepen samen te voegen. We speelden met een ABC-groep, DE-groep en F-groep. Met uiteraard voor alle categorieën prijzen.

Luna Morote, van Sv Landau, werd winnaar van het pepernoten toernooi. Met 6 uit 7 had ze net zoveel punten als Marieke van Essen (de Pion Roosendaal), maar de weerstandspunten waren in het voordeel van Luna. Jari Groen (SV Goes) eindigde op de derde plaats.

De beste C-speelster in deze ABC-groep werd Mare Morote, die hiermee het feest voor familie Morote compleet maakte. De Souburgers hadden het vandaag zwaar of niet hun dag. Laura Tiggelman, de speelster met de hoogste rating, kwam niet verder dan de vierde plaats, terwijl Joey, Vincent, Roan en Danijela niet verder kwamen dan de onderste plaatsen.

A groep     D groep

De A-groep                                                                                                        de top van de D-groep

Het toernooi van de DE-groep begon met een grote verrassing toen in de eerste ronde souburger Déjan van de Ven, favoriet Joshua Prevoo (de Pion) op een nederlaag trakteerde. Maar na deze nederlaag won Joshua al zijn partijen en won hij de groep. Lander van Coppenolle (F-speler van Terneuzen) eindigde keurig op de tweede plaats. Frodo van Doren (Landau) werd derde.

De E-categorie werd een prooi voor Tim de Pooter (sv Landau), die eigenlijk liever op het voetbalveld had gestaan, maar omdat de wedstrijd was afgelast besloot hij mee te spelen. De twee andere prijzen gingen naar Souburg. Déjan werd tweede en Damon Bazuin keurig derde.

F groep

De top 4 van de F-groep 

Met 8 uit 9 wist Giovanni Koolhoven de F-groep op zijn naam te schrijven en zijn concurrenten uit Goes: Niels van Sighem en Phong Nguyen naar de tweede en derde plaats te verwijzen.

OoK Berk Mustafov speelde een sterk toernooi, maar door in de laatste ronde van Ivan Bernard (Terneuzen) te verliezen viel hij van het podium.

Na het toernooi weren de prijzen van de  Zeeuwse GrandPrix uitgereikt.

Joey, Laura Vincent, Brandon en Giovanni mochten een extra zakcentje ophalen

 

eindstand Pepernoten toernooi 2018

eindstand Grand Prix 2018

Afdrukken Download
  • Geen reacties gevonden
Voeg opmerking toe

Volledige nieuwsartikelen:

Baljeu