Hoofdmenu


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!

Onze sponsors:

pantarhei

René na barrage de snelste van de club

Op 3 januari 2019 werd het snelschaakkampioenschap van de club gehouden. Er deden slechts 9 snelle jongens mee, maar de spanning was er tot het einde.

Titelverdediger Robin Bosters bewees zichzelf al snel wat slechte diensten en was daarmee eigenlijk halverwege al kansloos op titelprolongatie. Ook titelkandidaat Jeroen Hekhuis had niet de vorm die hij vaak wel heeft. En voor hem was het ook al snel duidelijk dat een fraaie beker geen optie zou zijn.

Wie dan wel? René Tiggelman speelde niet super, maar haalde wel de punten. Henrik Westerweele haalde ook punten maar verspeelde er ook een paar. Roeland Alders speelde ook niet overtuigend, maar sprokkelde wel veel punten binnen. René dacht de titel wel binnen te hebben, maar bij het tellen van de punten voor het bepalen van de eindstand hadden zowel hij als Roeland 15,5 punt. Aangezien de onderlinge strijd 1-1 was geworden moest barrage de beslissing brengen. In die barrage was René duidelijk een maatje te groot en was de puntenmachine van Roeland wel leeg. Zo werd René de snelste van de club.

1819snelschaken01

Robin en Jeroen konden verrassend genoeg geen potten breken bij het snelschaakkampioenschap van de club.

Eindstand na 9 ronden
1. René Tiggelman 15,5
2. Roeland Alders 15,5
3. Henrik Westerweele 12,5
4. Robin Bosters 11,5
5. Jeroen Hekhuis 11,0
6. Albert Vermue 8,5
7. Bert Henderikse 8,0
8. Merijn van Broekhoven 4,5
9. Carl Schoor 3,0

Afdrukken Download
  • Geen reacties gevonden
Voeg opmerking toe

Volledige nieuwsartikelen: