Het is altijd gezellig druk tijdens het traditionele Oliebollentoernooi.
Welkom op de website van Schaakklub Souburg!
We organiseren elk jaar meerdere gezelligheidstoernooien.
Het traditionele Pepernotentoernooi trekt jaarlijks vele jeugdige schakertjes.
Op donderdagavond spelen de senioren competitie, op vrijdag is het voor de jeugd klubavond.

Top competitie is ongewijzigd

Aan de top van de ranglijst van de competitie is eigenlijk niets gebeurd.  Souburg A speelde een teamwedstrijd en Jos, René, Jeroen en Roeland speelden dus geen interne competitie.

Bert Henderikse deed dat wel. Het was slechts zijn derde partij, maar ook tevens zijn derde overwinning. Alex Jonkheer kwam er niet aan te pas. Alex zelf zei dat Bert erg sterk speelde en als Alex het zegt zal het wel waar zijn. Door deze puike overwinning stijgt Bert met superstip naar de achtste plaats. 

Willem Brouwer speelde sinds lange tijd weer een partij. Helaas voor hem zonder succes. Raymond van de Ven was het die van hem won. Willem zijn vrouw Johanna wist wel te winnen. Ze versloeg Erik Breure.

Eric Bouman verloor van Erik Wolf en Frans Baljeu gaf Joas Fontijn het nakijken. 

Ralph den Nederlanden speelde een aardige partij tegen Carl Schoor. Misschien zat er iets meer in, maar uiteindelijk kwamen de beide spelers remise overeen. 

Remise werd het ook in de partij Brandon Haasbroek-Jan Engelen. Brandon had de winst voor het grijpen, maar verslikte zich uiteindelijk en zo kwam Jan goed weg met een halfje.

Competitie 2023/2024 ronde 12

Overig nieuws

© 2002-2024 Schaakklub Souburg. Volg ons ook op: