We organiseren elk jaar meerdere gezelligheidstoernooien.
Het is altijd gezellig druk tijdens het traditionele Oliebollentoernooi.
Het traditionele Pepernotentoernooi trekt jaarlijks vele jeugdige schakertjes.
Op donderdagavond spelen de senioren competitie, op vrijdag is het voor de jeugd klubavond.
Welkom op de website van Schaakklub Souburg!

Top drie is eigenlijk wel bekend

Na de overwinningen van René Tiggelman en Jos van der Kaap is eigenlijk wel duidelijk wat de eindstand van de top 3 wordt.

René wist zijn partij tegen Vincent Sleuyter te winnen en met nog 2 ronden te spelen is het bijna niet meer mogelijk dat René zijn titel niet prolongeert.

Jos van der Kaap won van Erik Pieterse en is daarmee zo goed als zeker van het zilver. Voor de bronzen plak heeft Jeroen Hekhuis de beste papieren.

Ondanks de dodenherdenking, waar we op de club uiteraard ook bij stil hebben gestaan, waren er toch nog 8 partijen. Naast de zeges van René en Jos waren er overwinningen voor Alex Jonkheer, Erik Breure en debutant Melchior Snel. Dat Alex nog in een zin genoemd wordt met topschakers als René en Jos is natuurlijk wel bijzonder. Alex won van Johanna Brouwer. Erik Breure was Ingel Baaijens de baas. Melchior was voor het eerst op de club en bekroonde zijn debuut met een overwinning op Joas Fontijn.

sks normaal

leuke stelling bij Ingel en Erik Breure met torens op h3 en g5

 

Erik Wolf en Carl Schoor deelden het punt en dat gold ook voor Frans Baljeu en Arno Bautens. Laatstgenoemde gaf knullig een stuk weg, maar kwam met een remise nog goed weg. De partij tussen Brandon Haasbroek en Willem Brouwer eindigde eveneens onbeslist.

Competitie 2022/2023 ronde 25

Overig nieuws

© 2002-2024 Schaakklub Souburg. Volg ons ook op: